Kleuren en uitvoeringen - 3000 varianten

Bedrijfslogo op terras stoelkussens Pizzeria Valkenburg-01.jpg

Kleuren en Patronen

We bieden een ruime keuze in effen kleuren en door de diverse kleurpatronen kunt u altijd een passende keuze maken. Een deel van de kleuren en patronencollectie is online beschikbaar op de materialen pagina. Zoekt u een kussen bij een bestaande terrasluifel? Geen probleem, is er beslist een bijpassende kleur in de kleuren collectie beschikbaar. We komen graag langs voor een kleuradvies voor uw terras aankleding.

Kussens met Pantystrook

Voor de rotanstoelen is er een speciale panty- beschermstrook beschikbaar. Dit comfort feature voorkomt beschadigde panty's en aftekening van het vlechtwerk van de terrasstoelen in de benen van de gasten. De pantystrook verhoogt het luxe gevoel voor de klant. Voor de horecaondernemer biedt het bovendien de mogelijkheid om hier een logo te laten borduren.

Sierlijke biezen

Met een mooie bies langs de rand van het kussen kunt u variëren in kleuren en accenten, zo kunt u van uw terraskussens een eigen kunstwerk maken.

Kussens tweezijdig gebruik

Onze Twin-Top terraskussens zijn omkeerbaar en daardoor dubbelzijdig te gebruiken. Wanneer in dit geval voor beide kanten van het kussen een andere kleur wordt gekozen, kunt u op uw terraskussens een smaakvolle kleuren combinatie creëren. Dit type kussens is voorzien van een dubbele ritssluiting in plaats van de kussensloop opening, hierdoor blijft het mogelijk de schuimdelen eruit te nemen.

De herkenbaarheid van uw terras kan met een geborduurd logo nog vergroot worden. Zie hiervoor de voorbeelden onder logo's.