Inspiratie nodig? Neem contact op met Trazz horeca kussens

Laat je inspireren, we komen vrijblijvend naar je toe!

Onze terrasproducten stralen de eigenheid van de horecazaak uit en creëren een uitnodigend en gezellig terras. Leveringen komen tot stand na persoonlijk overleg over de wensen van de horecaondernemer en bestaan steeds uit Europese kwaliteitsproducten die specifiek zijn afgestemd op horecagebruik. 

Stoelkussens op maat met deskundig advies


Trazz Horeca levert hoogwaardige terrasaankleding op maat voor de horeca bedrijven. Alle producten worden volgens eigen specificatie geproduceerd, zonodig “op maat” en steeds rechtstreeks vanuit het atelier naar het terras van uw strandbedrijf, strand paviljoen of restaurant. Onze producten worden geroemd om hun perfecte maatvoering en afwerking en bieden een voortreffelijke prijs-kwaliteit verhouding. Vanuit de vestigingsplaats Maastricht is Trazz Horeca vooral actief op de Nederlandse en Belgische markt.

Met stormvaste  tafelkleden, comfortabele stoelen met kussens, sfeervolle verlichting en verwarming of fleece-dekens trekt de horeca ondernemer het concept van zijn zaak door naar zijn terras en is het bijna het hele jaar zomer.

Neem gerust vrijblijvend contact op:

Trazz Horeca

Adres: van Akenweg 74, 6218HP Maastricht  (bezoek mogelijk na afspraak)

Postadres: Postbus 2793, 6201 JB Maastricht

Telefoon: +31-(0)6-46762566

E-mail: info@trazzHoreca.nl

Bank: NL43INGB0003776329, (BIC INGBNL2A)

KvK: 14097176
BTW: NL001845987B59

  Trazz Horeca zorgt dat uw terrasmeubilair net even die touch krijgt waardoor het onderscheidend is en u als horecaondernemer daadwerkelijk het verschil kunt maken.
Trazz Horeca kussens fleuren uw horecazaak op, zorgen voor knusheid en gezelligheid en verhogen de terras omzet van uw café, bistro of brasserie.

Bekijk hier de online Trazz Horeca introductie videoHome page