Verwarmde kussens - terrasverwarming in optima forma

Terras comfort op kille dagen? Subsidie voor verwarmde kussens

Panoramaterras met stoelkussens Vroenhoven-01.jpg

Optimale terrasverwarming met subsidie

TIP! TIP! TIP!

Veel gemeentes en provincies hebben, zowel in Nederland als België een subsidie regeling uitgewerkt om horecabedrijven te compenseren voor de gevolgen van de Corona/Covid-19 crisis. Kijk een op de website van jouw provincie of gemeente en zoek naar subsidieregelingen voor verwarmde terraskussens.

Op het gebied van comfort verbetering voor uw gasten verwijzen we graag naar de mogelijkheid van verwarmde kussens ook wel warmtekussens genoemd. Door gebruik van verwarmde kussens kunnen klanten comfortabel genieten. Iedere gebruiker regelt de warmte van het kussens eenvoudig naar zijn eigen persoonlijke behoefte. De verwarming in het rug- en zitgedeelte verwarmt rechtstreeks het lichaam waardoor er geen onnodige energie wordt uitgestraald naar de buitenlucht

Voor een juist comfort hebben wij de dikte en stevigheid van het zit-deel en het rug-deel afzonderlijk bepaald. De schuimkwaliteit en schuimdikte is geoptimaliseerd voor de horeca toepassingen. Door de jarenlange ervaring kennen we de gebruikte materialen door en door en verzekeren een langdurig comfort zelfs bij intensief horeca gebruik. Wij kunnen eenvoudig variëren in schuimdikte en schuimmateriaal, maar u zult merken dat onze standaard keuze opvallend comfortabel is en een lange levensduur heeft.

Home page