« Succesvol terras, verhoog de stopkracht

Gepubliceerd op 07-04-2024

Zeker wanneer er veel terrassen in de omgeving zijn, moet je je onderscheiden. Voor een succesvol terras, kies je best voor een eigen stijl en huisstijl, passend bij de bedrijf.

Via de vraag: waarom zouden mensen naar jouw terras moeten komen, waar onderscheid je je mee, waarom stoppen de gasten juist bij jouw. Dit gaat verder dan een gastvriendelijke bediening, of wat je biedt op het gebied van eten en drinken. Dat zijn de aspecten die pas kun waarde bewijzen als je de klanten op je terras hebt zitten. Kortom, verhoog de stopkracht van je terras.

Plaats het meubilair zo dat passanten er een goed zicht op hebben. Je terras moet gezien worden. Trek de aandacht en creëer bijvoorbeeld met een mooie kleur kussens een uitnodigende sfeer. Styling begint bij de basis en uiteindelijk ontstaat er een mooi en een verzorgd uitziend terras.

Zorg voor een persoonlijke touch in de aankleding, kies je eigen stijl en bouw aan je imago en trek dit door in zoveel mogelijk facetten op je terras. Zo kun je je eigen logo laten borduren op je terraskussens, het logo kun je verder laten terugkomen op kleding placemats enzovoorts.

Zorg dat je er vroeg bij bent, zet je terras vroeg klaar en biedt een ontbijt aan. Zitten er vanaf het eerste moment gasten, dan heb je daar de hele dag voordeel van, want vroege gasten trekken weer andere gasten aan. Met deze basis aanbevelingen kun je zeker tot een succesvol terras komen.

Bankkussens-Terraskussens-Restaurant-1712485182.png