« Terras trends voor 2019»

Gepubliceerd op 18-03-2019

Het terras wint steeds meer aan populariteit. Niet vreemd gezien het feit dat er steeds meer aandacht wordt geschonken aan sfeer en beleving op het terras. De verwachting is zelfs dat restaurants zich dankzij professionele outdoor kitchens, comfortabel meubilair en terrasaankleding steeds meer op 'buiten' gaan richten. Om de juiste uitstraling aan je terras mee te geven is de keuze van het meubilair van groot belang. Welke stijl past het best bij jouw terras? Er zijn voldoende mogelijkheden om je te onderscheiden op gebied van kleur, materiaal en vorm.

In de terras collectie 2019 komen we vlechtwerk tegen in alle soorten en maten. Zo is er bij Satelliet een roestvrijstalen stoelframe dat is ingevlochten met een PE koord. Dat platte koord zit erg comfortabel, geeft een karakteristieke 'touw' uitstraling en is volledig geschikt voor buitentoepassing.

De grens tussen binnen en buiten vervaagt. Nu koper en brons actuele kleuren zijn in het interieur, is het een kleine stap om deze ook buiten toe te gaan passen. Zo zijn er sterke draadstalen frames met een rotan-look kuip. Zo is er een volledig weerbestendig buitenmeubel is ontstaan dat ook  in menig interieur niet misstaan.

Afgelopen jaren zijn we verwend met prachtige zomers. Gasten willen vaker op het terras lunchen of dineren. Ben je op zoek naar meer restaurantbeleving op het terras? Bekijk dan eens de bekende thonet stoelen. De stoel, armstoel en kruk zijn gemaakt van sterk en lichtgewicht aluminium. Het traditionele indoor cane vlechtwerk heeft een voor outdoor geschikte variant gekregen.

De restro en rotanlook blijft onverminderd populair en die zullen we ook in 2019 weer veelvuldig terugzien op het terras. Door verschillende zitgroepjes te bouwen of verschillende rotanlook stoelen en kleuren met elkaar te combineren krijgt het terras een geheel eigen uitstraling. Ook in 2019 geldt: Rotan Rocks.

207-IMG-5149-1552936112.JPEG