« Bekijk de toekomst op HORECAVA»

Gepubliceerd op 10-01-2020

Horecava is dé vakbeurs voor en door professionals in de foodservice branche.

Laat je inspireren om jouw gast van morgen nog beter te bedienen en speel met jouw onderneming in op de nieuwste trends.

4 dagen lang staat RAI Amsterdam bomvol met diverse foodservice partijen, innovatieve start-ups en interessante sprekers. Je kunt er deelnemen aan workshops, kennis- en inspiratiesessies en een blik in de toekomst van de horecabranche werpen!

De exposanten presenteren hun aanbod op gebied van eten, drinken en buitenhuis slapen, terras en terrasaankleding. Ruim 71.000 horecaprofessionals van ruim 40.000 geïnteresseerde bedrijven zijn op zoek naar trends en nieuwe producten en diensten. Persoonlijke ontmoetingen staan centraal op de 112.000 m2 beursvloer van Horecava.

Het bezoeken van Horecava is naast een volledig aanbod van producenten en leveranciers ook een complete experience. Proeven, ruiken, zien en genieten van de diverse culinaire uitspatting van verschillende (chef) koks.

De Beurs is heel gevarieerd en alles is uit de kast gehaald om te laten zien waartoe de Nederlandse horeca in staat is en waar het naartoe gaat!

Website Horecava RAI Amsterdam

Horeca-terras-beurs-Amsterdam-2020-1578655182.jpg