Terras inrichten met gebruikte meubilair»

Gepubliceerd op 06-05-2018

Een mooi, gezellig en uitnodigend terras bij uw café of restaurant is een goed visitekaartje.

U heeft misschien al jaren dezelfde terrasstoelen en terrasaankleding en u wilt misschien eens een andere sfeer creëren? Maar wat als het budgetair even niet past?

Het aankopen van gebruikt terras meubilair kan een uitkomst zijn. Ook een grondige revisie kan uw terrasmeubels een tweede leven geven.

Er zijn diverse handelszaken in horecameubilair die nauw samenwerken met de grote importeurs en fabrikanten in Europa.

Hierdoor beschikken deze aanbieders over de mooiste B-keus, overjarige modellen en gebruikte meubels. De verzamelde meubels, terrasstoelen en terrastafels worden scherp in prijs aangeboden

Ook gebruikte of overjarige stoelen en tafels voor het terras van uw bar, bistro, restaurant of andere horecaonderneming zijn vaak in voorraad en het meubilair kan in alle soorten en maten geleverd worden.

Om gebruikssporen uit te wissen en het zitcomfort weer op peil te brengen kunnen zitkussens of volledige stoelkussens natuurlijk een uitkomst bieden.

Op deze manier kan het terras op een duurzame manier en voor een aanvaardbare kostprijs weer van een nieuwe uitstraling worden voorzien.

Een vernieuwd en comfortabel terras zal voor extra omzet en nieuwe klanten zorgen. Wij van Trazz Horeca denken daarin graag met u mee.

banka-hattem-terras-kussens-1547999912.jpg